Aankoop

Basis

Een webwinkel bevat over het algemeen altijd standaard functionaliteiten. Je hebt een aantal productpagina's, een afrekenpagina en een beheersysteem om de producten en bestellingen te beheren. Deze functies zijn het uitgangspunt voor het laten maken van een webshop. Maar dit is zeker niet genoeg om een webwinkel echt rendabel te maken en daarvoor maak je gebruik van diverse andere functionaliteiten. Daarnaast wil je ook goed gevonden worden in de zoekmachine resultaten. Al onze ervaring en kennis hebben we in een basisversie gestopt waarmee u direct goed uit de voeten kunt. De basis versie in een goed uitgangspunt om uw webwinkel verder te ontwikkelen. Door diverse modules en maatwerk kunt op ieder moment tegen een betaalbare prijs uw basis versie in zijn geheel aanpassen aan uw vereisten.

Uw wensen

Aan de hand van uw wensen bekijken we of de basis versie een goed uitgangspunt is voor uw webshop. Uw wensen kunnen reeds gerealiseerd zijn en beschikbaar als module of we voeren uw wensen uit in de vorm van maatwerk. Het voordeel van modulaire uitbreiding is de korte levertijd, daarnaast zijn de modules reeds in gebruik en in de praktijk getest. Maatwerk aanpassingen worden in een testomgeving uitvoerig getest en aan u beschikbaar gesteld om te kijken of deze aan uw wensen voldoet.

Service

Wij streven ernaar om u bij de start van uw webshop zoveel mogelijk te ondersteunen en advies te geven. Wij leveren sinds 2005 webwinkelsoftware aan startende webwinkeliers. Deze ervaring en kennis willen we graag met u delen. Ons netwerk bestaat uit specialistische partners die graag meedenken en ieder zijn eigen kennis en ervaring gebruikt om u te helpen. Het succesvol starten van een webshop is hierdoor vele malen groter.

Prijs

vanaf

1895,-