Verhuur

Webshop huren

Het huren van een webshop heeft vele voordelen ten opzicht van het laten maken van een webwinkel.
Uw webshop is altijd up-to-date, wij beheren voor u het webshopsysteem en u kunt direct starten tegen een zeer laag tarief. Een vaak genoemd nadeel is dat er geen maatwerk gedaan kan worden, en de webshop nooit uw eigendom zal zijn. Maar Eyesi Webwinkels levert een systeem waarbij juist wel maatwerk en modules toegevoegd kunnen worden. Daarnaast bouwt u een webwinkel die gemakkelijk overgenomen kan worden zodat deze wel uw eigendom is. Het grote voordeel is dat u nu een aanzienlijk budget overhoudt voor uw marketing. Marketing is hierbij belangrijker dan uw webwinkel want zonder marketing is er geen webshop, hoe duur en geavanceerd het webwinkelsysteem ook is.

Uw wensen

Uw webwinkel krijgt een eigen uitstraling door het maatwerk design en de mogelijkheid om zelf uw design te bewerken. Hierdoor wordt het gemakkelijk om designs te testen voor een betere conversie.
In de 'app' store hebt u keuze uit meer dan 100 verschillende modules en service pakketten zodat uw webwinkel volledig aan uw wensen voldoet. Indien gewenst kunnen we maatwerk oplossingen voor u realiseren. Eyesi Webwinkels combineert hiermee de service van een web agency en de lage kosten van een cloud oplossing.
Voor u het ideale scenario.

Service

Graag informeren we u persoonlijk over het webwinkelsysteem en geven u advies bij het starten van uw webshop. Uw webwinkel wordt kant-en-klaar geleverd, samen met een cursus over het beheer van uw webwinkel. Voor de start adviseren we u over de marketing mogelijkheden en ondersteunen we u bij het opzetten van een marketingplan. Mocht u hulp nodig hebben bij het beheer van uw webshop, dan staan wij voor u klaar. Aan de hand van uw wensen blijft Eyesi Webwinkels u ondersteunen op diverse vlakken.

Prijs

/maand

69,95 All-in